Varumärken


Våra varumärken, en kärlekshistoria. Våra varumärken är mycket viktiga för oss. De visar vad vi står för. Några saker är extra viktiga, som service, relationer och snabbhet. I våra varumärken hittar du vår ambition och våra ständigt högre satta mål. Allt för att du som kund ska kunna sätta guldkant på tillvaron. 

 

à la Carte

à la Carte erbjuder både privatkunder och professionella användare ett stort sortiment av majonnäsbaserade sallader, såser, röror och skaldjur. Dessutom finns här färdigmat. 2004 inledes ett direkt samarbete mellan à la Carte och Lohmanders. Det ledde till att à la Carte gick in som delägare i Lohmanders 2007. Sedan 2015 ägs Lohmanders av Foodmark AB

 

 

Sverigeskafferiet

2009 startades delikatessföretaget Sverigeskafferiet i liten skala, och det har successivt utvecklats till dagens kritikerrosade produktportfölj. Under hösten 2014 köpte à la carte food Scandinavia AB Sverigeskafferiet för att med deras affärsupplägg förse handlare runt om i Sverige med direkt leverans av Sverigeskafferiets delikatesser. Vi finns idag representerade på runt 200 butiker runt om i landet. Sverigeskafferiets affärsidé är att utveckla delikatesser och smakfulla måltidskoncept som överträffar kundernas förväntningar på smakupplevelser. Svenska rapsoljor, bärbalsamico, surdegspanko, gourmetsenap, lyxdressingar och gourmetsåser finns i Sverigeskafferiets utbud.

Läs mer på www.sverigeskafferiet.se.

 

 

Vi har inte ändrat den filosofi som var grunden till det företag som Gert Falkeskog startade i Göteborg 1959: Att sälja havsdelikatesser av absolut högsta kvalitet, byggda på svenska recept.Idag är Falkeskog Delikatesser ett av Nordqvists Fiskexport AB:s varumärken. Sunda delikatesser från havet av hög och jämn kvalitet är vår utgångspunkt när vi producerar och förädlar fisk-  och skaldjursprodukter. Det gör vi i våra egna anläggningar som finns i Nogersund, Blekinge.

Läs mer om Falkeskog på www.falkeskog.se

 

Göteborgs Sallad är ett nystartat företag med stor erfarenhet och kunskap inom salladstillverkning. Vi tillverkar majonnäsbaserade sallader och såser av hög kvalitet och använder i största möjliga mån närproducerade svenska råvaror. Våra recepturer kommer ifrån GK Sallads ursprungsrecept från SURTE och slakthuset! Vi har givetvis 78 % Göteborgsmajonnäs med äkta svensk äggula och svensk pressad rapsolja. Alla produkter som innehåller räkor har endast MSC märkta handskalade räkor.

Läs mer om Göteborgssallad på www.göteborgssallad.se